Doula Jet

De rust om te focussen op je zwangerschap en bevalling!             

Relaxed Bevallen Cursus:

Als zwangere vrouw word je soms geconfronteerd met negatieve bevallingsverhalen. Dit kan ervoor zorgen dat je er als zwangere vrouw automatisch vanuit gaat dat bevallen iets engs of heel pijnlijks is. Nergens voor nodig: je kunt namelijk ook RELAXED bevallen met Hypnobirthing en Mindfulness.

Wat kunnen Hypnobirthing en Mindfulness voor jou (en je partner) betekenen bij de bevalling?  

Hypnobirthing klinkt waarschijnlijk een beetje gek maar is niets anders dan een dankbare, ontspannen en stressvrije manier van bevallen. Deze methode komt uit Amerika en is wereldwijd succesvol geworden omdat het veel vrouwen heeft geholpen om relaxed te kunnen bevallen zonder angst, stress of hevige pijn. Met deze hypnobirthing technieken kun je je lichaam in een hele diepe ontspanning brengen en eventuele angst loslaten. Dit zorgt ervoor dat je de aanmaak van endorfinen (natuurlijke pijnstillers die je lichaam tijdens de bevalling aanmaakt) vergroot. Hierdoor kun je je kindje rustiger, comfortabeler en met een positieve mindset op de wereld zetten. 

Mindfulness sluit daar enorm goed bij aan. Je leert beter te voelen en accepteren wat er in je lichaam gebeurt tijdens de bevalling en hoe je positief kunt omgaan met een bevalling die misschien anders loopt dan je had gewenst. Ook je eventuele partner heeft hier veel baat bij!

Relaxed Bevallen is een leuke en inspirerende cursus die zeker niet zweverig is maar zeer informatief en praktisch. Jij (en je eventuele partner) leren alles wat je moet weten over de bevalling en vooral hoe je dit dankzij Hypnobirthing en Mindfulness geen stressvolle en zeer pijnvolle gebeurtenis kunt laten zijn maar juist een bijzondere levenservaring waar jij (jullie) positief op terug kunt kijken.

Deze cursus geef ik individueel en bij jou (jullie) thuis en daarbij behoort het praktische en concrete Nederlandse boek "Ik ga Relaxed bevallen". Afhankelijk van waar behoefte aan is maken we een cursus plan met daarbij behorend tarief.